Politi

Frostgrader får omsorgen frem i nordjyderne

Bekymrede borgere kontakter politiet for at tage hånd om svage medmennesker

Arkivfoto: Lars Pauli

Arkivfoto: Lars Pauli

NORDJYLLAND:De kolde frostgrader får tilsyneladende nordjyderne til at blive varme om hjertet. I hvert fald kan Nordjyllands Politi konstatere, at borgere i flere omgange har kontaktet politiet inden for de seneste døgn, når de har været bekymrede for, om deres medmennesker var i stand til at klare sig i de kolde aftentimer. Det skriver politiet i tirsdagens døgnrapport.

En borger fra Frederikshavn ringede til politiet klokken 20.20 for at fortælle, at vedkommende havde samlet en ældre forvirret dame op, som ikke kunne huske, hvor hun boede. Politiet fik ringet til kvindens søn, som sørgede for, at hans mor blev kørt hjem.

Et par timer senere var det en borger på Skolegade i Hjørring, som kontaktede politiet for at fortælle, at vedkommende ikke kunne klare sig selv. Her kom politiet til hjælp og kørte borgeren hjem.

Klokken 23.20 blev Nordjyllands Politi igen kontaktet, fordi en mand slet og ret havde lagt sig til at sove på et fortov på Samsøgade i Aalborg. Nordjyllands Politi sendte en patrulje, som sørgede for, at manden i stedet kom hjem i sin seng.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst