Frostkold remis mod Viborg

AaB imponerede ikke mod midtjysk 1. divisionshold

Nicklas Helenius fik ikke meget ud af det i front for AaB. Foto: Martin Damgård.

Nicklas Helenius fik ikke meget ud af det i front for AaB. Foto: Martin Damgård.

AALBORG:19 af de rød og hvidstribede fik minutter i benene, godt 200 tilskuere frøs. Kasper Kusk spillede fornemme 45 minutter, mens hans forgænger på højrekanten, Anders Due, præsterede fornærmende 45 minutter.

Det er overskriften efter, at AaB og Viborg spillede 1-1 fredag eftermiddag på kunstgræsbanen på Aalborg Frejas anlæg.

- Vi skal selvfølgelig ærgre os over, at vi ikke vinder kampen, for det synes jeg, at vi lå til. Det var en fejlvurdering af Carsten (Christensen, reservemålmand), som der får Viborg ind i kampen, siger AaB-træner Kent Nielsen, som kaldte kampen for en god gang træning og Viborg for en god træningsmodstander.

Første halvleg var en dødssyg affære at se på. Ikke en eneste målchance var der. Positivt var det, at AaB stod godt i den defensive organisation. Søren Frederiksen viste et par fine touch ved siden af Nicklas Helenius, men generelt var AaB’erne for anonyme.

Seks udskiftninger i pausen bekom AaB vel. Der kom mere drev over nordjyderne. Kasper Kusk smed omgående en bold op i Viborgs målhjørne og det lignede en nordjysk AaB-sejr, indtil Patrick Kristensen lavede en tilbagelægning, som Carsten Christensen fejlvurderede og samlede op.

Viborg tog frisparket lynhurtigt. Thomas Dalgaard til Tobias Perch-Nielsen. 1-1.

Herefter fes kampen lidt ud igen før til sidst, hvor Kusks venstrehammer af et spark atter lynede. Bolden gik tæt, tæt forbi.

Så 1-1 mellem AaB og Viborg. Der er afrejse til varmere himmelstrøg søndag for de nordjyske superligaspillere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.