Frustreret Nørgaard var i det røde felt

Ann Grete Nørgaard er træt af at være bagud i en håndboldkamp. Og af brændte chancer og tekniske fejl

Frustreret Nørgaard var i det røde felt

Det var tæt på, at det havde kostet en endebande og en landsholdstrøje, at Danmarks kvindelige håndboldlandshold spillede så dårligt mod Spanien.

Ann Grete Nørgaard skreg sin frustration ud, rev i sin trøje og sparkede til banden, da hun løb ud i omklædningsrummet efter at have brændt et straffekast i slutningen af første halvleg.

Efter kampen forsvarer hun dog sin ret til at reagere, når det ikke kører, som det skal.

- Det er sjovt, at alle skal kommentere det. Kan I ikke bare forstå, at damespillere også kan have temperament, spørger hun.

Nørgaards frustrationer blev ikke mindre efter pausen, og hun står stadig med en følelse af, at holdet langt fra har ramt det niveau, som det forventer af sig selv.

- Jeg er megairriteret over, at vi brænder for meget, at vi smider for mange bolde væk og ikke løber kontraerne rigtigt.

- Men jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, for man kunne godt se, hvor det bar hen, siger Tvis-fløjen, som dog ikke kan sætte en finger på indstillingen.

- Vi kæmpede og kæmpede, men vi kan jo ikke tillade os at komme bagud med syv mål mod nationer som Spanien.

- Det er så hårdt hele tiden at skulle kæmpe sig op. Det kunne være sjovt at være foran med et enkelt mål bare en enkelt gang. Og også meget gerne efter 60 minutter, siger hun.

Muligheden for at gå videre i turneringen afhænger nu af de resterende kampe mod Frankrig og Norge, og det bliver ikke nemt, erkender hun.

- Det er verdens to bedste hold, som jeg ser det. Men vi kan komme fra baghjul nu, og det skal vi udnytte til at spille frit. Vi skal bare ind at give den gas, siger hun.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.