Fuglsang er ikke sikker på Tour-deltagelse

Trods sejr i Luxembourg Rundt har Jakob Fuglsang endnu ikke fået grønt lys til Tour de France.

Fuglsang er ikke sikker på Tour-deltagelse

At formen ikke fejler noget, er sidste uges sejr i Luxembourg Rundt et klart bevis på.

Men derfor er det alligevel ikke sikkert, at Jakob Fuglsang kommer med på den liste med ni ryttere, som Radioshack-mandskabet sender til Tour de France.

- Hundrede procent sikker føler jeg mig ikke endnu, for der er så mange på holdet, der har niveauet til at køre Touren, siger cykelrytteren til sporten.tv2.dk.

Meget vil afhænge af, hvordan holdets chef Johan Bruyneel vælger at angribe løbet.

Danskeren vil være en stærk mand at have med i bjergene, men kan ende med at blive ofret til fordel for en temporytter, der kan udføre det beskidte arbejde på de flade etaper.

Under alle omstændigheder går Fuglsangs verden ikke under, hvis Bruyneel ender med at vende tommelfingeren nedad for den tidligere mountainbikerytter.

- Der er stadigvæk gode cykelløb i juli måned, og måske er Polen Rundt en bedre forberedelse til OL og kan betyde, at jeg har en større chance for at lave et godt resultat i Vueltaen, siger han.

Jakob Fuglsang skule have været Radioshacks holdkaptajn i Giro d'Italia, men opgav at stille til start på grund af smerter i det håndled, han brækkede tidligere på sæsonen.

/ritzau/