Fuglsang: Froome ser urørlig ud i Touren

Jakob Fuglsang har svært ved at se, hvem der skal true Chris Froome efter endnu en god dag for briten onsdag.

Cycling - Tour de France cycling race - Stage 17 from Berne to Finhaut-Emosson, Switzerland Foto: Reuters/Juan Medina

Cycling - Tour de France cycling race - Stage 17 from Berne to Finhaut-Emosson, Switzerland Foto: Reuters/Juan Medina

Det lignede en tidlig afgørelse på årets Tour de France, da Chris Froome (Sky) onsdag igen kørte fra sine nærmeste rivaler til den samlede sejr.

På de sidste kilometer op til målet i schweiziske Finhaut-Emosson kørte Froome væk sammen med Richie Porte (BMC), mens både Nairo Quintana (Movistar) og Bauke Mollema (Trek) tabte omkring et halvt minut.

Astanas Fabio Aru sad mellem Froome og Quintana og kom pænt i mål, men hans holdkammerat Jakob Fuglsang har svært ved at se, at det skal blive muligt at knække Froome.

- Det ser ud til, at Froome og Sky er stort set urørlige, og mange af de andre hold og ryttere, som ligger til i klassementet, har ikke meget lyst til at udfordre i hvert fald, siger Fuglsang.

- De sidder der for at følge med og ser ud til at være mere tilfredse med deres placeringer.

Danskeren var også slemt overrasket over at se både Quintana og Mollema falde igennem i forhold til folk som Adam Yates (Orica-Bikeexchange) og Romain Bardet (AG2R).

- Det er helt sikkert en overraskelse. Quintana var en af dem, som man havde regnet med, og Mollema har set næstbedst ud indtil videre, så det er lidt en overraskelse, siger Fuglsang.

Astana forsøgte at gå i offensiven på onsdagens etape, men det rystede ikke det stærke Sky-hold.

- Planen var at sætte tempo allerede på næstsidste bjerg for at se, om vi kunne trætte nogle af de andre klassementfolk, forklarer Jakob Fuglsang.

- Vi ville forsøge at rykke op i det samlede klassement, og nu er vi nået til tredje uge, så det er ved at være tid til at vise noget, hvis man vil være med helt fremme og har ambitioner om at slutte højere oppe i klassementet, end hvor Fabio ligger nu.

- Vi fik måske ikke helt så meget ud af det, som vi gerne ville have haft, men det er altid svært, siger danskeren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.