Fuglsang om Schleck-fyring: Ærgerligt

Jakob Fuglsang håber, at det vil lykkes Fränk Schleck at finde et nyt hold efter den bitre afsked med Radioshack

Foto: Asger Ladefoged/Scanpix

Foto: Asger Ladefoged/Scanpix

AX 3 DOMAINES: Ingen havde tilsyneladende regnet med, at Fränk Schleck ville blive arbejdsløs, når hans dopingkarantæne udløber om lidt over en uge.

Heller ikke hans tidligere holdkammerat og ven Jakob Fuglsang, hvis forhold til Schleck-brødrene i dag er mere distanceret.

- Det er ærgerligt for Fränk, og jeg håber, at han finder et andet hold, så han kan komme i gang med at køre cykelløb så hurtigt som muligt, siger Jakob Fuglsang.

Den danske Astana-rytter bor dør om dør med Fränk Schlecks yngre bror Andy.

De to brødre har altid kørt på hold sammen, og de har ofte slået fast, at sådan skal det fortsætte karrieren ud.

Nu ville omstændighederne imidlertid, at Fränk Schleck ikke fik gentegnet sin kontrakt med Radioshack efter udløbet af sin dopingkarantæne, som han blev idømt efter en positiv prøve i sidste års Tour de France.

- Det er deres hovedpine, men selvfølgelig havde jeg regnet med, at de skulle køre på hold sammen.

- Men på et eller andet tidspunkt skal Andy også køre alene, for Fränk nærmer sig afslutningen på sin karriere, og Andy er nogle år yngre. Så før eller siden kommer det. Det er en naturlig udvikling.

- Om de kører to år sammen nu, eller om Fränk kommer på et andet hold, det vil tiden vise. Vi får se, siger Jakob Fuglsang.

Jakob Fuglsang kørte sammen med brødrene Schleck på Team CSC, og han fulgte de to luxembourgske ryttere til det nye hold Leopard Trek (nu Radioshack) i 2010.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.