Fuglsang sender en hilsen til Bruyneel

Jakob Fuglsang viser, at han burde med til Touren

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Billeder fra DM i enkeltstart. Foto: Scanpix

HAMMEL:DM-titlen i enkeltstart var endnu et fingerpeg om, at Jakob Fuglsang lige nu er i så god form, at han ville gøre gavn på ethvert Tour de France-hold.

Men Radioshacks sportschef Johan Bruyneel valgte at se bort fra danskeren, da han skulle udpege sit Tour-hold, og det gør stadig ondt på Jakob Fuglsang.
- På den måde giver det her lidt oprejsning. Det er endnu et bevis på, at jeg er klar, og en Tour som den i år med sammenlagt 100 kilometers enkeltstart ville ikke have ligget dårligt til mig, siger Fuglsang efter løbet.
- Spørgsmål: Så det her var et svar til Johan Bruyneel?
- Ja, den kan han da godt lige få med. Så har vi da vundet fem cykelløb i år, lyder det tørt fra Fuglsang med henvisning til, at Radioshack slet ikke har levet op til forventningerne og budgettet i år.
Fuglsang sluttede feltet af og startede som sidste mand af de 60 tilmeldte. Han tog teten lige fra første mellemtid og holdt den i alle 39 kilometer.
- Jeg var rigtigt godt kørende til at starte med, og jeg kunne virkelig give gas og køre mig ud.
- Det kostede måske lidt til slut, men jeg holdt godt gang i den, og Kim (Andersen, sportsdirektør hos Radioshack, red.) motiverede mig også godt, siger Fuglsang.
Han kan nu kalde sig dobbelt DM-vinder i enkeltstart, efter at det også lykkedes at vinde titlen i 2010.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.