Fuglsang ser Froome-angreb som tegn på overskud

Chris Froome tog 12 sekunder på de øvrige favoritter onsdag. Briten viser overskud, mener Jakob Fuglsang.

Ritzau
Cycling - Tour de France cycling race - The 162.5 km (101 miles) Stage 11 from Carcassone to Montpellier Foto: Reuters/Juan Medina
13. juli 2016 19:07

Chris Froome (Sky) kastede sig ud i endnu et overraskende angreb på 11. etape af Tour de France, da han i modvinden godt ti kilometer fra mål stak af sammen med Peter Sagan og Maciej Bodnar fra Tinkoff samt holdkammeraten Geraint Thomas.

De fire nåede op på over 20 sekunders forspring til feltet med favoritterne, men i mål, hvor Sagan uden problemer spurtbesejrede Froome, var feltet kun seks sekunder efter.

Med bonussekunder for andenpladsen vandt Chris Froome 12 sekunder til rivalerne, hvilket ikke er voldsomt anstrengelsen taget i betragtning.

- Det var da en overraskende afslutning, lyder det fra Jakob Fuglsang (Astana), som mener, at Froomes angreb er et tegn på en skræmmende brite.

- Jeg tror, man skal se det som et tegn på, at han er vågen og godt kørende, siger danskeren.

- Han sad oppe foran hele dagen, og han har hele holdet, som kører fantastisk for ham. Det viser også, at han har overskud, at han er klar til at køre med på sådan et hug.

Froome gravede dybt igen dagen inden Mont Ventoux, og det var på et tidspunkt, hvor han ikke vidste, at de sidste seks kilometer af etapen torsdag er blevet skåret væk på grund af kraftig blæst.

Men Fuglsang forstår godt Froomes forsøg.

- Jo mere tid man kan have, jo bedre er det. Det kunne jo også være blevet til meget mere, siger han.

Astana var fraværende, da det afgørende ryk kom, men Jakob Fuglsang er alligevel fint tilfreds med præstationen på etapen.

- Det var en hektisk dag og en dag med fuld gas og en stressende dag. Men sådan umiddelbart kom vi vist okay igennem, lyder det fra Fuglsang.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...