Fuld 14-årig gik amok

Politiet måtte hente en kun 14-årig dreng i Asaa og lægge ham i håndjern natten til mandag

Politiet lagde natten til mandag en kun 14-årig dreng i håndjern, fordi han gik amok på Lodsgade i Asaa. <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Politiet lagde natten til mandag en kun 14-årig dreng i håndjern, fordi han gik amok på Lodsgade i Asaa. Pressefotograf Henrik Bo

ASAA:Nordjyllands Politi måtte kaldes til Lodsgade i Asaa klokken to natten til mandag, fordi en 14-årig dreng var gået så meget amok, at hans omgivelser var bange for ham.

- Han var meget beruset og ville smadre alt og alle. Man kunne ikke holde ham fast, siger vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi.
Det var en kammerat til den 14-årige, der tilkaldte politiet, men betjentene havde heller ikke nemt ved at få hold på drengen.
- Han prøvede at stikke af, da patruljen kom. De fik fat i ham, men han var så voldsom, at han måtte lægges i håndjern, siger vagtchefen.

Spyttede i patruljevognen

Den 14-årige fortsatte sin voldsomme opførsel efter anholdelsen.

- Han sad og spyttede rundt i patruljevognen, så den faktisk måtte gøres ren bagefter. Og på stationen i Frederikshavn var han stadig så aggressiv, at vi måtte tage alle tæpper og madrasser fra ham, siger vagtchef Per Jørgensen.

Under kriminel lavalder

Mandag formiddag bliver drengen afhørt i Frederikshavn sammen med de sociale myndigheder og sine forældre.

- Han er under den kriminelle lavalder nu, hvor den er blevet hævet igen, så han slipper nok med en ordentlig reprimande. Hvorfor han har drukket sig så beruset en søndag aften, ved jeg ikke, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Per Jørgensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.