Skagen

Fuld fart på Skagen til Open By Night

Sommeren og Skagen viser sig fra sin bedste side

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der er altid masser af sjov til publikum til Open By Night. Foto Carl Th. Poulsen

SKAGEN:Torsdag 19. juli og den 26. juli er der Open By Night i Skagen - og i år er programmet ekstra fyldt med spændende punkter.

19. juli er temaet ”For børn”, og det betyder at et af de helt store trækplastre bliver en danmarkspremiere på Mascleta - der på dansk kan oversættes til dagslysfyrværkere. Men faktisk kan det ikke forklares fyldestgørende, det er så spændende at det skal ses og opleves.
Mascleta foregår på Skolemarken og skyder Open By Night i gang kl. 18.30. Det siges at være første gang, dette kan opleves i Danmark. Ud over dette anderledes fyrværkeri vil der være mange andre adspredelser og attraktioner for børn.
De kan f.eks. opleve fiskedam med fine præmier, gymnastikopvisning med Gymnastikforeningen af 1976, svævebane ved Kulturhus Kappelborg, hvor også spejderne laver masser af sjove aktiviteter.
I øvrigt har mange butikker deres egen børneaktivitet og endelig deltager lokale foreninger med egne aktiviteter, f.eks. Skagen Håndbold klub, DC Hundeklub, Skagen Idræts Klub, Lions, Frederikshavn RC Klub, Frederikshavn Brandvæsen med brandbil´og skumslukker samt opvisning og leg på skaterområdet
26. juli er temaet ”Modeshow og modefest”, hvor er kæmpe modeshow præsenteres på pladsen ved Kappelborg samt Vandkunsten. Her vil 11 af byens førende modebutikker deltage. Der er masser af lokale modeller og festlige indslag fra scenen og catwalken.
Mads Toghøj med trio spiller fra scenen umiddelbart efter modeshowet - han er netop aktuel med sit første album – indspillet i USA.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.