Fuld mand smækket inde på værtshus

Splittede rum ad for at komme ud efter en våd polterabend i Jomfru Ane Gade

En fuld mand blev uheldigvis smækket inde i et baglokale på et værtshus i Jomfru Ane Gade natten til søndag. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

En fuld mand blev uheldigvis smækket inde i et baglokale på et værtshus i Jomfru Ane Gade natten til søndag. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:En fuld og lettere omtumlet mand ringede søndag morgen til politiet efter han uheldigt og ufrivilligt havde været spærret inde på et værtshus i Jomfru Ane Gade i Aalborg.

- Han var godt beruset og var endt i et baglokale uden håndtag på døren, så han ikke kunne komme ud, fortæller vagtchef Karsten Kristensen fra Nordjyllands Politi om den 35-årige mand fra Skalborg.
Ifølge vagtchefen var han muligvis faldet i søvn i baglokalet og kunne hverken huske, hvordan han var kommet derind, eller hvor længe han var låst inde. Selv gætter manden på, at han var indespærret i mindst to timer.

En meget våd aften

Manden var i byen lørdag aften i forbindelse med en ganske våd polterabend. Og det skulle blive endnu mere vådt, efter han blev smækket inde.

- I et forsøg på at komme ud havde han pillet både fodlister og paneler af væggene, og han havde rykket så meget i et fjernvarmerør, at det var gået i stykker, og der var kommet både fjernvarmevand og damp ud i rummet. Det var helt ødelagt, fortæller Karsten Kristensen, der oplyser, at en patrulje har været med manden nede og besigtige diskoteket.

Uheldige omstændigheder

- Der er formentlig tale om uheldige omstændigheder, og der ligger ikke noget kriminelt i det, siger vagtchefen.

Patruljen kørte manden hjem for at sove rusen ud, fjernvarmeforsyningen kom efterfølgende til stedet og lukkede for vandet og ejeren besigtigede skaderne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.