Fuldt hus i svag måned

Chr. Hem lader middagspris på Nordstjernen følge sin alder og det giver liv.

I ti år har Christian Hem skaffet spisegæster på ellers træge hverdage i januar ved at sætte prisen efter sin alder. 21. januar fylder han 40.
Foto Erik Sahl

I ti år har Christian Hem skaffet spisegæster på ellers træge hverdage i januar ved at sætte prisen efter sin alder. 21. januar fylder han 40. Foto Erik Sahl

Restauratør og kommunalbestyrelsesmedlem for Venstre i Jammerbugt Kommune, Christian Hem, Restaurant Nordstjernen i Blokhus, markerer sin fødselsdag i en hel måned. Det er en uge mere, end han plejer, og engang nøjedes han med to uger. Nu kan han ikke mere klare sig med de tre. - For folk kan ikke forstå, hvis vi ikke har plads, forklarer han. I årevis har en hverdagsmiddag i januar kostet det samme som hans alder. I år fylder han 40 år. Det betyder, at gæsterne kan spise svinekam stegt som vildt hver mandag i januar for 40 kr. pr. næse, helstegt oksefilet med frisk salat, dagens kartoffel og sauce bearnaise om tirsdagen og wienerschnitzel med smørstegte kartofler, ærter og smørsauce om onsdagen. Der er også fødselsdagstilbud om fredagen. Da sælges en stor Vesterhavs rødspætte med fyld af asparges og rejer, serveret med hvide kartofler og hummersauce for 80 kr. Læs mere i NORDJYSKE Stiftstidendes Jammerbugt-sektion mandag.