Fulham lægger afstand til nedrykningsstegen

Dimitar Berbatov viste klasse, da han sikrede tre vigtige point til Fulham i hjemmekampen mod Stoke.

Fulham lægger afstand til nedrykningsstegen

Begge hold havde chancen for at hente vigtige point og få lagt afstand til nedrykningsstregen, da Fulham hjemme mødte Stoke i Premier League.

Forud for opgøret havde Stoke 10 point ned til nedrykningsstregen, mens Fulham kun lå seks point over den, og derfor falder de tre point, som 1-0-sejren indbragte hjemmeholdet, på et tørt sted.

Med sin scoring to minutter inde i første halvlegs overtid sikrede Dimitar Berbatov, at Fulham kunne gå til pause med en 1-0-føring.

Men det var gæsterne fra Stoke, der kom bedst ud af omklædningsrummet og som i starten af anden halvleg havde to gode dødboldsmuligheder for at komme tilbage i kampen.

I det 53. minut fik Stoke tilkæmpet sit et frispark lige uden for feltet, og bare to minutter senere havde Jonathan Walters på straffe en kæmpechance for at komme på måltavlen, efter Fulhams Ashkan Dejagah tog hånden i brug i feltet.

Begge forsøg endte dog uden scoring til gæsterne.

Få minutter senere viste bulgarske Berbatov igen klasse, da han med et lob hen over spillere fra begge hold lagde bolden til rette til sig selv. Asmir Begovic var dog på plads i Stoke-målet.

Selvom anden halvleg altså bød på flere gode chancer, blev det ikke til nogen scoringer efter pausen, og Fulham hentede derfor tre vigtige point i kampen om overlevelse i Englands bedste liga.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.