Funcenter varsler lukning

Det går for langsomt med interessen i Hjørring, fastslår ejer Jan Olesen

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:For tre år siden overtog Jan Olsen Hurlumhej Huset på Grønnevold i Hjørring og lavede det om til FunCenter Hjørring. Der er arrangeret talrige børnefødselsdage og arrangementer med legeland, klatrestativer og lasergames, men efterspørgslen har alligevel vist sig ikke at være stor nok.

- Efter tre år må jeg desværre lukke centret igen. Der har jo været drevet oplevelsesvirksomhed i mange år på adressen. Vi har lavet mange nye ting, siden vi overtog stedet, og det går den rigtige vej på mange fronter. Men bare ikke i det tempo, som vi havde ønsket, fortæller Jan Olsen.

Adventure Golf startede i lokalerne i 2005, og i 2010 blev der etableret legeland med navnet Hurmlumhej Huset.

Mange nye tiltag

Funcenter har siden overtagelsen i 2016 etableret en skydebane og forsøgt sig med lasergame. Legelandet er blevet udbygget, og der er gjort meget ved indretningen. Der er også blevet gjort mere ud af at markedsføre centret.

- Målet har hele tiden været at kunne ansætte en fuldtidsmedarbejder, der sammen med ni studerende, selvstændigt kunne drive centret. Det har der hidtil ikke været økonomi til og det er ikke indenfor rækkevidde, fortæller Jan Olsen, der også har forsøgt at øge interessen ved at sænke priserne.

Centret er til salg

Jan Olsen driver også Funcenter Aalborg. Det center, er ifølge Jan Olsen en succes, og fortsætter som hidtil.

Han forsøger nu at få interesserede til at købe inventaret og drive Funcenter Hjørring videre. Lykkes det ikke, vil der være sidste åbningsdag 24. februar.

Jan Olsen er meget åben om, at selskabet og inventaret, der vil gøre det muligt at drive Funcenter Hjørring videre, kan købes for 459.800 kroner.

Ejeren oplyser også, at kunder, der har købt årskort til Funcenter Hjørring, via mail kan kontakte centret og få deres tilgodehavende retur.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.