Fusion er gået i vasken

Tre antenneforeningers sammenlægning i Aalborg afblæst i sidste øjeblik

Ole Davidsen, formand for AN-TV, mener ikke, at de to andre foreninger mentalt var klar til fusionen. Arkivfoto: Martin Damgård

Ole Davidsen, formand for AN-TV, mener ikke, at de to andre foreninger mentalt var klar til fusionen. Arkivfoto: Martin Damgård

AALBORG:En stort anlagt fusion mellem tre antenneforeninger i Aalborg er kuldsejlet.

Fusionen mellem Aalborg-Nørresundby Antenneforening, Gug-Visse-Dall Antenneforening og Nørre Tranders Antenneforening skulle have været fuldt gennemført 1. oktober, men fusionen faldt til jorden efter et møde tirsdag, og dermed står de tre antenneforeninger nu igen på egne ben.

Tilsammen ville den ny forening have dækket 64.000 husstande, og dermed var det blevet landets største antenneforening. Målet med fusionen var at ruste sig til den stigende konkurrence på markedet for tv- og bredbåndsløsninger.

Både hos Gug-Visse-Dall Antenneforening og Nørre Tranders Antenneforening beklager man, at fusionen er kuldsejlet. Formand Leo Andersen, NTA, oplyser, at han har trukket sig fra fusionen, fordi forudsætningerne i fusionsplanen ikke blev opfyldt. Det var en del af aftalen, at alle tre foreninger havde en aftale med Stofa som programleverandør ved skæringsdatoen 1. oktober, men det var ikke på plads. AN-TV var stadig i forhandlinger.

Leo Andersen understreger, at den afblæste fusion ikke får nogen betydning for medlemmerne af NTA. Foreningen kører videre som hidtil med Stofa som tv- og netleveradør.

Ole Davidsen, formand for AN-TV, mener, at de to andre antenneforeninger mentalt ikke har været klar til en fusion. Han bekræfter, at AN-TV har forhandlet med Stofa og ikke har været i stand til at opnå en tilfredsstillende aftale inden tidsfristen 1. oktober.

Men havde de to andre foreninger haft is i maven, mener han, at forhandlingerne var faldet på plads, og fusionen kunne have været gennemført.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.