Brønderslev

Fusion giver ny arbejdspladser

Masser af job i udrulning af fibernet

LO-Brønderslev/Dronninglund ser store muligheder efter el-fusion. Foto: Kurt Bering

LO-Brønderslev/Dronninglund ser store muligheder efter el-fusion. Foto: Kurt Bering

BRØNDERSLEV:- I LO Brønderslev-Dronninglund er vi glade for, at det topmoderne elselskab Syd Energi har besluttet at gøre Brønderslev til en af sine store baser efter de har fusioneret med elselskabet Nyfors.

Det vil umiddelbart betyde op mod 200 flere medarbejdere. Vi hilser alle nye arbejdspladser, der kommer til Brønderslev kommune, meget velkomne, siger formand for LO Brønderslev-Dronninglund Kurt Kristensen.

- Der er ingen tvivl om, at det vil udvikle sig meget positivt for Syd Energi og dermed også positivt for antallet af medarbejdere. Det nordjyske elselskab Nyfors har de seneste år lagt fibernet ind til næsten 60 procent af forbrugerne. Dette arbejde har også givet mange arbejdspladser. Målet er, at 95 procent af forbrugerne skal have fibernet om fem år, og skal det nås, betyder det jo også godt gang i beskæftigelsen, fortsætter LO formanden. Ud over fibernettet skal der over de næste år udskiftes ca. 45.000 el-målere og det betyder igen flere arbejdspladser.

Brønderslev Byråd har netop fået den budgetmæssige kabale til at gå op.

- Heldigvis kom Venstre-borgmester Mikael Klitgaard ikke igennem med så mange besparelser, at ingen vil flytte til kommunen på grund af et dårligt serviceniveau.

- Vi har brug for nye borgere i Brønderslev kommune og ikke mindst, har vi brug for mange flere arbejdspladser. Det giver jo flere skatteindtægter og dermed også bedre service for borgerne, slutter LO formand Kurt Kristensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst