Fusion skal give 1000 floorballmedlemmer

Formanden for FC Outlaws kalder det et realistisk medlemstal i 2015 for en kommende fælles floorballklub i Frederikshavn

Der skal fremover jubles endnu mere over floorball i Frederikshavn.Foto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Der skal fremover jubles endnu mere over floorball i Frederikshavn.Foto: Peter Broen Peter Broen

FREDERIKSHAVN:En floorballklub i Frederikshavn i 2015 med 1000 medlemmer er det ambitiøse mål for folkene bag fusionsplanerne mellem Frederikshavn Bulldogs og FC Outlaws.

Og så vil man gøre fusionsklubben i Frederikshavn til landets absolut bedste for både ungdom, bredde og elite.
Store ord men også realistiske ifølge den nuværende FC Outlaws-formand, Bjørn Fuglsang, der på onsdag inderligt håber, at de to klubbers medlemmer stemmer ja til en fusion i den frederikshavnske floorball.
Kravet er, at 2/3 af begge klubbers medlemmer stemmer ja til en fusion. og derefter skal medlemmerne på en stiftende generalforsamling vælge en ny bestyrelse, som skal udstikke de kommende visioner.

Arbejdsgrundlag lavet

- En arbejdsgruppe fra de to klubber har lavet et arbejdsgrundlag for en kommende fusionsklub, og det indeholder ambitiøse men realistiske mål, vurderer Bjørn Fuglsang.

Et af målene er allerede i 2013 at afvikle et landsstævne i floorball i Frederikshavn med deltagelse af omkring 1000 ungdomsspillere.
Hvis en fusion vedtages på onsdag, får medlemmerne igennem en konkurrence lov til at bestemme navnet på den nye, store floorballklub i Frederikshavn.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.