Fyldt oksefilet

Ingredienser { 4 stk. oksefilet-bøffer { 4 skiver parmaskinke Fyld { 1 peberfrugt { 1 stort løg { 1 gulerod { 1 fed hvidløg { 10 stk. champignon Fremgangsmåde Grønsagerne skæres i fine tern og ristes i olie på en pande. I oksefiletterne skæres en lomme, og fyldet kommes i. Åbningen lukkes med skinken, og filetterne steges på grill eller pande i ca. 5 min. SquashchutneyIngredienser { 3 stk. squash { 1 stort løg { 1 citron { 100 g rosiner { 1 dl eddike { 150 g rørsukker { 1 lille chili { 4 stk. nelliker Fremgangsmåde Squash skæres i skiver, løg skæres i strimler, citron skæres i skiver, koges stille under låg med resten af ingredienserne i ca. 20 min. RødvinssauceIngredienser { 1/2 fl. rødvin { 10 stk. champignon { 4 stk. skalotteløg { 2 spsk. basilikum { 1/2 l kraftig kalvefond { Maizena Fremgangsmåde Svampe og løg koges ind med rødvin og basilikum. Kalvefonden tilsættes og koges godt igennem. Saucen jævnes let med maizena og smages til med salt og peber.