Fyldt oksefilet

Fødevarer 25. august 2007 06:00

Ingredienser { 4 stk. oksefilet-bøffer { 4 skiver parmaskinke Fyld { 1 peberfrugt { 1 stort løg { 1 gulerod { 1 fed hvidløg { 10 stk. champignon Fremgangsmåde Grønsagerne skæres i fine tern og ristes i olie på en pande. I oksefiletterne skæres en lomme, og fyldet kommes i. Åbningen lukkes med skinken, og filetterne steges på grill eller pande i ca. 5 min. SquashchutneyIngredienser { 3 stk. squash { 1 stort løg { 1 citron { 100 g rosiner { 1 dl eddike { 150 g rørsukker { 1 lille chili { 4 stk. nelliker Fremgangsmåde Squash skæres i skiver, løg skæres i strimler, citron skæres i skiver, koges stille under låg med resten af ingredienserne i ca. 20 min. RødvinssauceIngredienser { 1/2 fl. rødvin { 10 stk. champignon { 4 stk. skalotteløg { 2 spsk. basilikum { 1/2 l kraftig kalvefond { Maizena Fremgangsmåde Svampe og løg koges ind med rødvin og basilikum. Kalvefonden tilsættes og koges godt igennem. Saucen jævnes let med maizena og smages til med salt og peber.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...