Fyldt svinemørbrad

Serveret med grøn aspargessauce

Fyldt svinemørbrad

Fyldt svinemørbrad

Ingredienser: 600 g svinemørbrad, 3/4 bundt bredbladet persille 5 kviste timian. Sauce: Smør, 1 skalotteløg i tern 3 champignon i tern 1/4 bundt bredbladet persille 1 timian kvist 3 3/4 dl. hvidvin 3 3/4 dl fløde 28 grønne asparges (gem 12 hoveder til pynt) 200 gram tagliatelle 20 små morkler Svinemørbraden bankes ud og drysses med krydderurter, salt og peber, hvorefter den bindes og brunes på panden. Bages ca. 20 min. ved 160 grader. Sauce: Smelt lidt smør i en gryde, tilsæt løg, champignon og timian og svits forsigtigt, uden at det tager farve. Hæld vinen i gryden og rør forsigtigt rundt. Kog væsken ind til det halve. Tilsæt fløden og varm op, så det næsten koger. Si saucen, hæld den tilbage i gryden og hold den varm. Tilsæt asparges og persille og lad det varme videre i tre til fem minutter. Blend saucen og server staks, ellers bliver den brun. Kog pastaen i vand med salt og en smørklat, til den er al dente, og hold den varm til servering. Morklerne ”steges” i 1 spsk. vand og 1 spsk. smør i to minutter. Holdes varme til servering. Aspargeshovederne dampes, og det hele er nu klar til anretning.