Fyret Manchester City-manager er på vej til Tyrkiet

Roberto Mancini har været til samtaler i Istanbul om trænerjobbet i Galatasaray.

Fyret Manchester City-manager er på vej til Tyrkiet

FC Københavns træner, Ståle Solbakken, kommer muligvis til at udveksle håndtryk med Roberto Mancini, når de danske mestre skal op mod Galatasaray i gruppespillet i Champions League.

Italieneren, der blev afskediget fra Manchester City efter sæsonafslutningen i maj, mødtes søndag med repræsentanter for den tyrkiske storklub ifølge flere internationale nyhedsbureauer.

Galatasaray, der i forrige uge gav træner Fatih Terim en fyreseddel, bekræfter på Twitter, at klubbens ledelse har haft et møde med Mancini i Istanbul.

- Præsident Unal Aysal og administrerende direktør Lutfi Aribogan har mødtes med Roberto Mancini.

Den 48-årige italiener førte Manchester City til sit første mesterskab i flere årtier i sæsonen 2011/12, og året inden vandt klubben den engelske pokalturnering, FA Cuppen. Det var klubbens første store trofæ i 35 år.

I sidste sæson blev det ikke til nogen titler, og Manchester City sluttede på sidstepladsen i sin Champions League-gruppe.

Og så var Mancini en færdig mand i den ambitiøse og nyrige storklub. Han blev fyret præcist et år efter, at klubben vandt mesterskabet for første gang i 44 år.

FC København spiller mod Galatasaray 23. oktober i Istanbul, og den 5. november kommer tyrkerne - og måske Mancini - til København.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.