Fyringer rammer cheftrænere og en præsident i NFL

Mandag bød på flere trænerfyringer i NFL og en fyring af en klubpræsident efter afslutningen på grundspillet.

Pat Shurmur i kamp som cheftræner for New York Giants i NFL i et opgør mod Green Bay Packers i december.

Pat Shurmur i kamp som cheftræner for New York Giants i NFL i et opgør mod Green Bay Packers i december.

NEW YORK: Efter grundspillet ligger det fast, hvilke hold der når med i slutspillet i NFL, men det står også klart, hvilke hold der har skuffet i sæsonen.

Natten til mandag blev det afgjort, hvilke 12 hold der deltager i slutspillet fra AFC og NFC, og derfor blev mandag også en blodig omgang i flere klubber, hvor trænere og en præsident blev smidt på porten.

I New York Giants blev cheftræner Pat Shurmur fyret efter et grundspil, der bød på 12 nederlag og blot fire sejre.

Det kostede den 54-årige cheftræner jobbet efter flere skuffende sæsoner for holdet, der fire gang har vundet Super Bowl.

- De seneste to sæsoner har været en fortsættelse af, hvad der har været en meget vanskelig og skuffende periode for vores hold.

- Vi forstår, hvor frustrerede vores fans er. De forventer mere af os, og vi forventer mere af os selv, siger John Tisch, der er medejer og formand i New York Giants, til klubbens hjemmeside.

Pat Shurmur blev hentet ind fra et job som offensiv koordinator i Minnesota Vikings efter en skuffende 2017-sæson i Giants.

Natten til mandag blev cheftræner Freddie Kitchens ligeledes fyret i Cleveland Browns efter nederlaget på 23-33 til Cincinnati Bengals.

45-årige Kitchens nåede dermed en enkelt sæson i jobbet, da Jimmy og Dee Haslam, som ejer klubben, mistede tilliden til cheftræneren.

- Vi takker Freddie for hans hårde arbejde og engagement, men vi så ikke muligheden for forbedring med ham som cheftræner, udtaler ejerne ifølge Reuters.

Cleveland Browns hentede seks sejre og led ti nederlag i grundspillet.

I Washington Redskins måtte topchefen, Bruce Allen, sige farvel til jobbet med titlen som klubpræsident. Det meddelte holdejer Daniel Snyder i en meddelelse mandag på klubbens hjemmeside.

- Efter afslutningen på denne sæson er Bruce Allen blevet løst fra sine forpligtelser som præsident for Washington Redskins.

- Ligesom vores passionerede fans anerkender jeg, at vi ikke har levet op til den høje standard, som tidligere Redskins-hold, - trænere og -spillere har sat før os, udtaler Snyder blandt andet.

Bruce Allen er dermed fortid efter ti sæsoner i klubben, efter at han tiltrådte i december i 2009.

I denne sæson opnåede klubben tre sejre og 13 nederlag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.