Morsø

Fysioterapeuter køber lukket apotek

Morsø Fysioterapi overtager bygningen i Havnegade 1. oktober og flytter klinikken til foråret. Ved årsskiftet bliver tre ejere til to

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Helle Thøgersen og Lars Henrik Therkildsen ejer fra nytår Morsø Fysioterapi i fællesskab. Foto: Peter Mørk

NYKØBING:Til foråret går et længe ventet ønske om mere plads i opfyldelse for ejerne af Morsø Fysioterapi. De har købt det tidligere apotek i Havnegade og flytter fra Nygade.

- Vi overtager bygningen 1. oktober og går derefter i gang med at renovere den. Vi regner med at flytte ind sidst på foråret næste år, siger Helle Thøgersen, der sammen med Tonny Nedergaard og Lars Henrik Therkildsen ejer Morsø Fysioterapi.

De glæder sig over, at de med 800 kvadratmeter fremover får dobbelt så meget plads som nu. Klinikken, hvor der arbejder i alt ni fysioterapeuter plus en sekretær, får fremover 11 behandlerrum og to træningsrum mod et nu.

Første januar ændres ejerstrukturen hos Morsø Fysioterapi. 60-årige Tonny Nedergaard, der har drevet klinikken siden 1988, udtræder af ejerkredsen. Den består fremover af 38-årige Helle Thøgersen og 36-årige Lars Henrik Therkildsen, der har arbejdet på klinikken siden henholdsvis 2004 og 2008.

- Vi satte et glidende generationsskifte i gang for tre et halvt år siden, hvor vi hver kom til at eje en tredjedel af klinikken. Men nu synes jeg, at tiden er kommet at effektuere det, og jeg ved, at klinikken er i trygge hænder, siger Tonny Nedergaard, der vil fortsætte med at arbejde hos Morsø Fysioterapi.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.