London

G4S tæt på forlig med OL-arrangører

Forhandlingerne om et forlig mellem G4S og arrangøren af OL i London er nær målet

G4S er tæt på forlig med OL-arrangør. Årsagen til miseren er, at G4S ikke levede op til de krav, der blev stillet i kontrakten. Arkivfoto: Lars Pauli

G4S er tæt på forlig med OL-arrangør. Årsagen til miseren er, at G4S ikke levede op til de krav, der blev stillet i kontrakten. Arkivfoto: Lars Pauli

DANMARK:Ifølge britiske Sky News er forhandlingerne omkring et forlig mellem G4S og LOCOG (arrangøren af OL i London, red.) kommet op i gear og tæt på at nå målet.

En endelig aftale kan nås allerede inden jul, men det er mest sandsynligt at forhandlingerne trækker ud indtil efter årsskiftet.

Det skriver Sky News med henvisning til kilder tæt på forhandlingerne.

Forlig vil koste dyrt

Ifølge samme kilder vil en given aftale ende med at koste G4S mellem 55 og 70 mio. pund på OL-kontrakten, hvilket er mere end de 50 mio. pund, som G4S under hele forløbet har kalkuleret med at skulle betale. Tabet er dog fortsat mindre, end man oprindeligt havde frygtet, lige da skandalen foldede sig ud.

- Forhandlingerne er fokuseret på en aftale, der betyder, at G4S tager et større tab, end det har tilkendegivet offentligt indtil nu, men det bliver ikke i den størrelsesorden, man oprindeligt frygtede, siger en af kilderne til Sky News.

Sagen mellem de to parter opstod, da G4S ikke formåede at leve op til kontrakten med LOCOG og ikke kunne levere tilstrækkeligt sikkerhedspersonale til OL i sommer, hvorfor militæret og politiet over flere omgange måtte stille ekstra personale til rådighed. /ritzau/FINANS.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.