Gå efter lyden til Åbent Hus

Aalborg Pipe Band søger nye elever

Aalborg Pipe band, der øver i Kanalhuset på Damstræde, holder åbent hus og søger nye musikanter.  Arkivfoto

Aalborg Pipe band, der øver i Kanalhuset på Damstræde, holder åbent hus og søger nye musikanter. Arkivfoto

Aalborg Pipe Band, der er det eneste sækkepibe orkester i og omkring Aalborg, holder åbent hus på en øveaften onsdag 20. juni klokken 20–21.30. Der tages nye sækkepibe og tromme elever ind efter sommerferien, og interesserede møde op og høre bandet spille, få en snak om hvad det indebærer at være medlem, eller få kigget de fantastiske instrumenter nærmere efter i sømmene. Ingen specielle forudsætninger eller musiske erfaringer er nødvendige for at blive optaget som elev, og alle aldersgrupper er velkomne. Der vil være kaffe på kanden og lidt mundgodt.

Bandet er inde i en god udvikling og deltager, foruden de allerede nævnte arrangementet, også i andre begivenheder i ind- og udland. Således har bandet netop været vært ved de Skandinaviske Mesterskaber for pibe bands (og Highland Games), ligesom bandet har deltaget i Danmarks Mesterskaberne.
- Vi håber meget på, at specielt de netop afholdte Highland Games og optræden i karnevalsoptoget kan være medvirkende til at bane interessen for vores store lidenskab, så vi kan få flere medlemmer, siger bandets formand Brian Dahl.
Foreningen har interesse i den skotske kultur, og der optrædes altid i autentiske uniformer. Medlemmerne er spredt over alle aldersgrupper og køn.
Der øves på Damstræde 48, 9220 Aalborg Ø (Kanalhuset). Gå efter lyden.
Se mere på www.aalborgpipeband.dk.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.