Danmark

Gå i bad med kæresten og spar tusindvis af kroner

Du kan spare rigtig mange penge på vandet

Hvis du går i bad med kæresten, kan du spare tusindvis af kroner. Arkivfoto

Hvis du går i bad med kæresten, kan du spare tusindvis af kroner. Arkivfoto

DANMARK:Hiv din kæreste eller ægtefælle med ind under bruseren, tag et varmt bad sammen og spar mere end 4.000 kroner om året. Det er vel de færreste, som kan sige nej til sådan et romantisk sparetip.

Metroxpress har fået Nykredits forbrugerøkonom, Johan Juul-Jensen, til at lave en beregning på, hvor meget der rent faktisk er at hente på årsbasis, hvis et par erstatter de enkeltvise bade med et dagligt fællesbad, og det er ikke småting, der er at hente.

Faktisk kan man reducere sin vandregning betydeligt.

- En almindelig bruser bruger typisk 15 liter i minuttet, og den årlige udgift til brusebad er dermed 4.380 kroner for én person, der bader otte minutter hver dag, siger Johan Juul-Jensen fra Nykredit.

- I det omfang, at to personer under bruseren vil halvere varighed af husstandens daglige brusebade, vil man som udgangspunkt få en besparelse på 4.380 kroner årligt, forklarer forbrugerøkonomen, som dog understreger, at besparelsen er forudsat, at man ikke hygger sig i for lang tid under bruseren.

- Måske kan man kun være én person under bruseren ad gangen, og det kan forlænge badetiden, siger han.

Endnu billigere bliver fællesbadet, hvis man kan forkorte sit bad med et til to minutter. Og for dem, som er rigtig hardcore, er der mere at spare, hvis man kan nøjes med det kolde vand.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.