Coronavirus

Musical på Morsø Gymnasium trods corona

Forestilling: I år er den så sammensat af 10 små dramatiseringer, dramaeleverne selv har skrevet, mens musikeleverne har sat musik til

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

På grund af coronasituationen består Morsø Gymnasiums musical i år af 10 små dramatiseringer. Privatfoto

NYKØBING:Selv om det er coronatider med restriktioner, bliver årets musical på Morsø Gymnasium alligevel til noget med forestillinger over tre aftener mandag-onsdag 23.-25. november, oplyser gymnasiet i en pressemeddelelse. Det er forestillingen ”Utopia - dystopia”, og alle interesserede er inviteret, fremgår det. Det er gratis at se forestillingen, der varer en times tid.

På grund af coronasituationen består forestillingen i år af 10 små dramatiseringer: ”Forestillingen er skrevet af vores dygtige elever, og musikken er udvalgt og arrangeret i samarbejde med musikeleverne,” hedder det i pressemeddelelsen.

Også som følge af coronasituationen er det vigtigt, at man på forhånd bestiller billetter. Det kan ske pr. telefon på 9772 2288 eller pr. e-mail på: adm@morsoe-gym.dk. Billetterne udleveres ved indgangen.

Det er hovedsageligt elever fra de kunstneriske studieretninger, der er med i musicalen, men deltagelse har været åben for alle, og der er nogle stykker fra de andre studieretninger, der også er med. Fire lærere er tovholdere på projektet.

Se nærmere på: www.morsoegym.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.