Gaarde afviser kritik af Kent Nielsen

Sportsdirektøren er overbevist om, at cheftræneren har det rette engagement

Allan Gaarde (tv.) forsvarer Kent Nielsen. Arkivfoto: Grete Dahl

Allan Gaarde (tv.) forsvarer Kent Nielsen. Arkivfoto: Grete Dahl

AALBORG:AaB må i øjeblikket tage til takke med en syvendeplads i Alka Superligaen, og de forsvarende danske mestre har ikke formået at hente en sejr i holdets fem seneste kampe.

Weekendens nederlag til FC Vestsjælland bragte sindene i kog på flere sociale medier, hvor frustrerede AaB-fans rettede skytset mod cheftræner Kent Nielsen, som i sidste sæson førte nordjyderne frem til det danske mesterskab og pokaltitlen.

Kritikerne hævder, at Kent Nielsen, der blev kåret til årets træner 2014, har mistet evnen til at motivere sit hold, fordi han efter denne sæson forlader AaB til fordel for OB. Den logik kan mestrenes sportsdirektør dog på ingen måde følge.

Alle arbejder stenhårdt

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at han har det rette engagement. Folk tror måske, at tankerne er i Odense, men det er de ikke. Det er jeg 100 procent sikker på, siger Allan Gaarde, der håber på et snarligt vendepunkt.

- Jeg kan forsikre kritikerne om, at alle arbejder stenhårdt for at komme tilbage på rette spor, siger sportsdirektøren.

AaB havde ni point op til tredjepladsen, da forårssæsonen begyndte, og den afstand er nu mindsket til seks point, selvom sejre har været en mangelvare. Nordjyderne har budgetteret med en midterplacering i denne sæson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden