Sport

Gaarde: Ikke flere nye spillere

AaB’s sportsdirektør vil ikke købe nye spillere før et eventuelt salg af Nicolaj Thomsen

Først hvis Nicolaj Thomsen sælges, skal der købes ind. Foto: Nicolas Cho Meier

Først hvis Nicolaj Thomsen sælges, skal der købes ind. Foto: Nicolas Cho Meier

AALBORG:AaB har i sommerens transfervindue solgt Rasmus Thelander til græske Panathinaikos, mens Anders K. Jacobsen har skrevet kontrakt med OB fra januar. Derudover er der stadig tvivl om Henrik Dalsgaard og Nicolaj Thomsens fremtid i den nordjyske klub.

Der er derfor dækket op til flere profilafgange i Aalborg denne sommer, men sportsdirektør Allan Gaarde har først planer om at købe nye spillere ind til AaB-truppen efter et eventuelt salg af Nicolaj Thomsen.

- Sælger vi Nicolaj Thomsen, skal vi nok også ud og hente noget nyt. Vi har ikke kig på spilleren lige nu, men det vil være en, som skal ind og konkurrere på de samme pladser, siger Allan Gaarde.

- Vi føler os trygge, hvis Dalsgaard skulle blive solgt. Vi har Patrick Kristensen og Gilli Sørensen, som vi har store forventninger til.

- I midterforsvaret er vi godt stillet med tre spillere, der har Superliga-niveau i form af Kenneth Emil Petersen, Jakob Blåbjerg og Kasper Pedersen. Derudover har vi en del dygtige midterforsvarere, som kommer op nede fra, siger sportsdirektøren.

AaB har foreløbigt lavet permanente aftaler med Nicklas Helenius, Thomas Enevoldsen og senest den finske back Jukka Raitala. Derudover nærmer Lukas Spalvis og Jakob Ahlmann sig formen efter langtidsskader.

- Vi skal ikke bare købe for at købe, for det betyder også, at vi tager pladsen fra nogle af de talenter, vi gerne vil have ind på holdet. Men vi skal selvfølgelig også kæmpe med i toppen af dansk fodbold, så det er en rigtig svær vurdering, siger Allan Gaarde.

Flere hollandske medier skrev mandag, at Ajax har planer om at leje den tidligere AaB’er Lucas Andersen ud i den kommende sæson. Allan Gaarde ser gerne Lucas Andersen tilbage i AaB-trøjen, selvom han tvivler på, at det kommer til at ske.

- Umiddelbart tror jeg ikke, det er realistisk, men Lucas vil altid være en interessant spiller for os. Det er klart. Kunne vi give Lucas noget spilletid og tryghed, vil vi gerne det, men han spillede jo mere end 20 kampe i Æresdivisionen sidste sæson, så lad os nu se. Men Lucas er selvfølgelig interessant for os, siger Allan Gaarde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst