Gaarde: Kasper valgte os fra

AaB’s sportsdirektør respekterer Kasper Kusks valg af FC København som ny klub

Foto: Henrik Bo

Foto: Henrik Bo

AALBORG:AaB havde åbent friet til Kasper Kusk om at vende hjem, men det projekt var aldrig for alvor tæt på at blive realiseret. I stedet skrev den 23-årige kreatør en femårig aftale med FC København.

- Vi havde lagt op til, at vi gerne ville have Kasper, men selvfølgelig skulle initiativet komme fra ham selv. Vi kan ikke konkurrere på løn eller transferbeløb, når vi er oppe imod FC København. Vores dyder er tryghed, miljø og kultur, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

- Kasper valgte os fra, og jeg vil gerne understrege, at jeg respekterer hans beslutning og ønsker ham alt mulig held og lykke. Jeg er sikker på, at han vil blomstre - det behøver bare ikke lige være i kampene mod os, tilføjer Gaarde med et skævt smil.

Selv om AaB havde fået buddet at matche FCK’s transferbeløb på én million euro - så ville det dog heller ikke have været aktuelt.

- Det ligger selvfølgelig ikke i vores budget. Vi arbejder med begrænsede ressourcer, men det er også spændende at kunne præstere godt indenfor de rammer, siger Allan Gaarde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.