Gaarde: Selvfølgelig er vi interesserede i Helenius

Men det er et større puslespil, der skal gå op, hvis angriberen skal fortsætte i AaB

Nicklas Helenius. Arkivfoto: Claus Søndberg

Nicklas Helenius. Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:I de seneste tre kampe har Nicklas Helenius scoret fem mål. Heriblandt et hattrick mod Hobro i fredags.

Søndag fortalte angriberens agent så til Ekstra Bladet, at Aston Villa ikke har planer om at få Helenius tilbage, når lejekontrakten med nordjyderne ophører efter sæsonen.

Dermed er et permanent skifte til AaB måske i spil.

- Selvfølgelig er vi interesserede i Nicklas. Han er en spiller, der har scoret over 50 mål for AaB i 143 kampe, og samtidig er han en af vores egne spillere, der er vokset op i klubben, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

- Han har bevist, at han kan score mål i AaB, og sådan en spiller vil vi altid gerne have, siger han.

Et større puslespil

Allan Gaarde har indtil videre en aftale med angriberen om, at de først skal tale sammen om fremtiden, når sæsonen er slut. Indtil da skal Helenius fokusere på fodbolden.

Men om AaB har ressourcerne til at hente spilleren permanent hjem fra Aston Villa, kan sportsdirektøren ikke vurdere på nuværende tidspunkt.

Blandt andet fordi de bolsjestribede i forvejen har Rasmus Jönsson, Anders K. Jacobsen, Lukas Spalvis, Viktor Ahlmann i truppen, mens U19-spiller Jannik Pohl også banker på døren til Superligatruppen.

- Det er et større puslespil, der skal gå op. Det hele skal passe sammen. Vi har ikke råd til kun at have angribere i vores trup, så vi skal finde ud af, hvor mange vi skal have, siger Gaarde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.