Gæst nummer 400.000 døbte dværgflodhest

En besøgsrekord i Aalborg Zoo blev fejret med dåb, en bil og en check

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:En dværgflodhest fik navn. En glad gæst stod for dåben og fik også en bil i en måned og en check på 5000 kroner.

Anledningen var besøgsrekord i Aalborg Zoo, Direktør Henrik Johansen og bestyrelsesformand Arne B. Schade fulgte i flere uger besøgstallene tæt, da de vidste, at gæst nr. 400.000 snart gik igennem tælleapparatet.

Navnet er...

Lørdag formiddag kørte Jeanett Andersen sit årskort igennem. Hun var den heldige. Der ventede hende en hjertelig modtagelse og en bil og en check, og derefter gik turen ned til dværgflodhesten, som hun sammen med sin søn og svigermor valgte at kalde Nala.

Jeanett Andersen blev overvældet over den varme modtagelse. Hun udbrød straks, at bilen ville vække misundelse hos hendes mand, mens det var navngivningen, der betød mest for hende.

- Det er specielt, og det er nok det jeg vil huske længst, siger Jeanett Andersen.

Zoo i fremgang

Det er første gang, at Aalborg Zoo har så mange besøgende på et år.

- Det er vi utroligstolte af, siger Arne B. Schade.

Mere markedsføring og et nyt rovdyranlæg får æren for besøgsrekorden. Arne B. Schade forventer, at det øgede kendskab til Aalborg Zoo giver dyreparken en syvende plads på listen af topattraktioner i Danmark.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.