Gæster fra hele kloden

Hotel Jomfru Ane har fået en drømmestart

Torben O. Andersen
Hotelejer Christian Abildgaard er meget tilfreds med hotellets belægningsprocent, ligesom antallet af forhåndsreservationer også ser godt ud for resten af året. Foto: Grete Dahl
EMNER 3. september 2013 06:33

AALBORG: Hotel Jomfru Ane har fået en drømmestart i Danmarks forlystelsesgade nummer 1.

- Gæsterne har taget ualmindeligt godt imod det nye hotel, og vi er yderst tilfredse med belægningsprocenten, siger den ene af hotellets to ejere, Christian Abildgaard.

Sammen med makkeren René Sørensen åbnede han Aalborgs nyeste hotel 5. juli i år, og selv om hotellet reelt kun har været i drift i ca. to måneder, tyder alt på, at kendskabet til stedet er nået vidt omkring.

Christian Abildgaard:

- Jeg fristes næsten til at sige, at Hotel Jomfru Ane nu er kendt over hele kloden al den stund, at vi har haft overnattende gæster fra fjerne egne af verden som f.eks. Chile, Kina, Australien og Taiwan for nu blot at nævne nogle af landene.

Tom ordrebog

- Dertil kommer naturligvis gæster fra en lang række europæiske lande, tilføjer hotelejeren.

Første- og andenpladsen vedrørende flest overnattende gæster indtages dog af henholdsvis nordmænd og svenskere. Ifølge Christian Abildgaard har Hotel Jomfru Ane haft en gennemsnitlig belægningsprocent på godt 60 i løbet af hotellets første to måneder.

- Så vi har lidt svært ved at få armene ned igen, siger han med et tilfreds smil.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...