Gaffa's prisuddeling bliver sendt i tv

For første gang bliver det sendt direkte på tv, når musikmagasinet Gaffa uddeler deres berømte priser.

Gaffa's prisuddeling bliver sendt i tv

Når musikmagasinet Gaffa for 22. gang uddeler priser, bliver det ved et gallashow, der skal sendes direkte på TV2 Zulu.

Datoen er den 6. december, og allerede nu kan Gaffa afsløre, at det bliver med optrædener fra flere forskellige kunstnere - heriblandt Tina Dickow, The Eclectic Moniker, Turboweekend og Medina.

Traditionen tro er det læserne, der er dommerne, når Gaffa uddeler priser til de bedste præstationer inden for en lang række musikkategorier. I alt uddeles 17 priser fordelt på 11 danske og seks udenlandske kategorier.

Som et ekstra krydderi er der også en pris til en ung kunstner, arrangør, forening eller spillested, der har gjort en ekstraordinær indsats for musiklivet i Danmark i det forløbne år - Årets Skulderklap. I 2011 var Malk de Koijn, Kato, Oh Land og Veto nogle af de navne, som kunne bringe en statuette med hjem.

Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann, tidligere kendt som to tredjedele af Drengene Fra Angora, er værter for gallashowet og vil præsentere de enkelte priser og overrække Gaffa-statuetterne.

Det er tredje gang, at der afholdes et gallashow i forbindelse med prisuddelingen. Showet finder sted torsdag den 6. december på Bremen Teater i København.

Showet kan opleves live. Et begrænset antal billetter til showet sælges fra den 1. oktober kl. 10 på Billetlugen.dk. Billetprisen er 345,- inkl. afterparty.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden