Gaga vil ikke slås med Madonna

Sangerinden Lady Gaga fortæller ved en koncert, at hun nægter at starte en catfight med popdronningen Madonna.

Gaga vil ikke slås med Madonna

Bad Romance-sangerinden Lady Gaga vil på ingen måde starte et skænderi med popikonet Madonna. Det fortæller hun i forbindelse med, at Madonna har kritiseret Gaga-hittet Born This Way.

Det skriver hjemmesiden Wenn.com.

Madonna udtrykte sin utilfredshed over nummeret ved en koncert i Tel Aviv i Israel i sidste måned. Koncerten var startskuddet på verdensturnéen MDNA, og her kombinerede hun Born This Way med klassikeren Express Yourself. Sammenligningen var ikke til at gå fejl af.

- Hun er ikke mig, deklarerede Madonna ved koncerten.

Gaga påpegede konflikten ved sin egen koncert i Auchland, New Zealand, i sidste uge, hvor hun insisterede på, at intet kan påvirke den kraft, som sangen Born This Way er fyldt med.

Samtidigt indikerede sangerinden, at Madonna bare er bitter over at have en hit-rivalinde.

- Jeg gider ikke engang kæmpe tilbage. Det er vigtigere for mig at blive ved med at skrive musik. Verden er meget anderledes, end den var for 25 år siden, og det er det, der gør Born This Way relevant for mig, konstaterer Gaga overfor sine fans.

Sangerinden mener ikke, at der er nogen grund til at være uvenner, men er alligevel alt andet end tilfreds med rivalindens behov for at kritisere Born This Way.

- Vi er socialt meget forskellige steder. Vi behøver ikke at stikke til hinanden og hade hinanden mere. Nogle gange får folk det bare bedre med sig selv, hvis de kritiserer andre eller laver sjov med dem eller gør mobning til den del af deres arbejde, fortæller Gaga.

Madonnas kritik faldt første gang sidste år, da der blev gjort opmærksom på, at melodien i Born This Way er næsten identisk med den 53-årige sangerindes hit fra 1989.

/ritzau/