Galbraith efter superkamp: Belønning for hårdt arbejde

Patrick Galbraith er glad for sin præstation mod Slovakiet, men ærgrer sig over at sejren glippede.

Med 39 redninger på 43 forsøg var målmand Patrick Galbraith om nogen manden, der sørgede for at holde det danske ishockeylandshold inde i VM-kampen mod Slovakiet lørdag eftermiddag.

Galbraith spillede en af sine bedste landskampe, men glæden over præstationen var efter kampen blandet med skuffelse over, at det hele endte med et dansk nederlag efter straffeslag efter 3-3 i den ordinære kamp.

- Jeg havde en god følelse på isen. Det er sjovt at spille mod så gode hold med verdensstjerner. Jeg har arbejdet på det her i hele sæsonen, og det er dejligt at komme godt ind i VM.

- Men der er stadig lidt bitterhed over den tabte kamp. Lige nu er jeg ikke særligt tilfreds, men hvis jeg bliver spurgt senere, så kan det godt være, jeg ser anderledes på det, siger Patrick Galbraith.

Danmark førte med 1-0 indtil 12 minutter før tid, hvor slovakkerne efter et langt og vedvarende pres fik udlignet og kort efter bragte sig foran.

Siden kom danskerne flot tilbage og reddede det ene point med Daniel Nielsens 3-3-scoring.

- Vi spillede en god første periode, hvor vi holdt dem væk. Så gik det lidt amok i anden periode. Vi kom i undertal, og det gav dem momentum, og det lagde grunden til, at det gik, som det gik i tredje, siger Patrick Galbraith.

Allerede søndag skal Danmark i aktion igen ved VM. Her venter Finland, men det er langt fra sikkert, Galbraith skal vogte målet igen, for Sebastian Dahm tripper for at få lov at vise, hvad han kan.

Landstræner Jan Karlsson vil endnu ikke ud med, hvem han sender ned i det danske mål mod finnerne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.