Galleri: Traktortræk for fuld kraft

42 traktorer dystede i udkanten af Hobro med masser af tilskuere og Landboungdom som arrangør

Ole Jensen og Torben Hansen
Så er det tid til at forsøge at trække den tonstunge slæde længst muligt på den 100 meter lange jordbane. På slæden er monteret en tonstung vægt, der langsomt forøger modstanden mod jorden, og den bliver derfor sværere at trække.
Hobro 6. maj 2018 13:24

HOBRO: For andet år i træk lagde Niels Lang Sørensen på Randersvej i den sydlige udkant af Hobro lørdag marker til Hobroegnens Landboungdoms populære lokale mesterskab i traktortræk.

- Han ejer nemlig i forvejen den slæde, vi benytter til traktortrækket. I dag er der tilmeldt 42 traktorer, der er opdelt i grupperne Landbrugsklasse, Superstandardklasse og Standardklasse. Disse er igen underopdelt i 14 klasser, afhængig af vægten, forklarer Mathias Barslund, afgående formand for Hobroegnens Landboungdom.

Han er på samme tid tovholder for dagens store arrangement, hvor han med tidligere års erfaring forventer omkring 2200 tilskuere.

Og det flotte solskinsvejr har virkelig lokket rigtig mange til traktortrækket.

Mange har medbragt behagelige campingstole og drikkevarer i det varme vejr for fra første parket langs sidelinjen at nyde de brølende maskiner sejtrække og brænde diesel af for at trække den tonstunge slæde længst muligt på den 100 meter lange jordbane.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...