Game of Thrones-stjerne taler ud om sin død

Allerede i det første afsnit af den nye sæson måtte han lade livet, og nu taler skuespilleren bag rollen ud om sin karakters død.

Konger, riddere og uskyldige mennesker dør på stribe, når tv-serien Game of Thrones ruller over skærmen.

Og første afsnit af den nye sæson var ikke uden undtagelse, da "kongen bag muren", Mance Raydar, måtte lade livet i den populære tv-serie, der har taget publikum med storm.

Mance Raydar er i serien leder af klanerne, der kommer nord for muren, og han bliver dømt til døden, da han ikke vil knæle for den nye selvudnævnte konge, Stannis Baratheon. Det skriver ABC News.

Nu fortæller skuespilleren, Ciaran Hinds, der spiller Mance Raydar, hvordan han fik besked om, at hans karakter i serien var færdig.

- Jeg fik en dejlig e-mail, hvor de mere eller mindre skrev: "Hej, du kender dette show, du ved, at alle mænd må dø, og nu peger det i din retning", siger skuespilleren til Entertainment Weekly. 

Tv-serien Game of Thrones er baseret på en serie af bøger, og i bøgerne vender karakteren Mance Raydar tilbage fra de døde. Skuespilleren gør sig dog ikke nogen forhåbninger om, at det også kommer til at ske i tv-serien.

- I bøgerne sker der meget mere, end der gør i tv-serien. Det er umuligt at genskabe alt det, der er med i bøgerne. Man kan ikke være fuldstændig tro mod bøgerne, og hvorfor skulle man også være det, siger Ciaran Hinds og fortsætter:

- Jeg forestiller mig, at hvis Mance skulle komme tilbage ligesom i bøgerne, ville han komme tilbage i en anden forklædning, som en anden person. Det ville formentlig ikke involvere mig, siger Ciaran Hinds.

Femte sæson af den populære tv-serie havde premiere 12. april i USA, men allerede nu kan det første afsnit af serien også ses i Danmark på HBO Nordic.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.