Biler

Gamle biler gav rekord

Bededag med 611 veteranbiler og 7675 gæster i Jesperhus

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bilfolket talte 1800 besøgende, men i alt nåede tallet op på 7675.

MORS:611 veteranbiler fra hele landet havde store bededag sat kursen mod Jesperhus Blomsterpark, og med et besøgstal, der sneg sig op 7675 gæster, blev der sat rekord. Aldrig i hele blomsterparkens historie, har der været så mange besøgende på en gang.

- Veteranbilfolkene talte 1800 i alt og kom gratis ind. De kommer på klubbasis og får en god pris, og det har udviklet sig til at blive en rigtig god tradition, siger Jesperhus-direktør, Jesper Overgaard.

Da Faarup Sommerland for seks år siden åbnede med motorcykeludstilling, var han ikke fri for at være lidt misundelig over ikke selv at have fået den gode idé.

- Men så tænkte vi, om ikke vi kunne prøve med biler i stedet for. Vores receptionist, Karen Nielsen, er selv bilentusiast og har kontakt til forskellige bilklubber, så hun hjalp med at få sat tingene i gang, fortæller Jesper Overgaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst