Gamle sexbeskyldninger kan blive brugt i ny Jackson-retssag

Gamle beskyldninger om sexmisbrug kan komme frem i lyset i retssag mod koncertgiganten AEG.

Gamle sexbeskyldninger kan blive brugt i ny Jackson-retssag

Retssager, der vedrører den afdøde popstjerne Michael Jackson, vil tilsyneladende ingen ende tage.

Det kom frem i starten af denne uge, at The King of Pop's mor, Katherine Jackson, har lagt sag an mod koncertgiganten AEG Live.

De bliver beskyldt for at være ansvarlige for at have hyret lægen Conrad Murray, som for tiden afsoner to års fængsel for uagtsomt manddrab på popkongen.

Men nu ser det ud til, at AEG Live vil tage hårde midler i brug for at vinde sagen. Koncertgiganten kan nemlig bringe den afdøde stjernes gamle sag om sexmisbrug på banen, selv om han blev frikendt i alle anklager.

Sådan lyder vurderingen fra dommeren i sagen, Yvette Palazuelos, ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Ifølge dommeren kan advokaterne trække de gamle beskyldninger frem i lyset, da det kan have en relevans for den afdøde stjernes medicinmisbrug.

I 2005 blev Michael Jackson anklaget for at have sexmisbrugt en 13-årig dreng, som havde besøgt hans hjem Neverland Ranch. Efter fire måneders retssag blev Jackson frikendt.

Den afdøde popstjernes familie har nu stævnet AEG Live for 26 milliarder pund svarende til cirka 250 milliarder kroner, hvilket er et krav, koncertgiganten kalder for urealistisk.

Retssagen begynder den 2. april i Los Angeles, og Michael Jacksons to ældste børn, Prince og Paris, kan blive indkaldt som vidner.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.