Gammel drøm kan gå i opfyldelse

Erik Ingerslev (SF) har drømt om åbne postlister i 29 år. Nu bliver det måske til virkelighed

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

JAMMERBUGT:67-årige Erik Ingerslev (SF) har fået sat ”åbne postlister” på dagsordenen for næste kommunalbestyrelsesmøde torsdag 26. februar, hvor han håber, at hans kollegaer vil være med til at stemme for forslaget.

Åbne postlister har man i mange andre kommuner. Det er oversigter på kommunernes hjemmesider over henvendelser fra borgerne, så som ansøgninger om diverse tilladelser, oplysninger, mails, spørgsmål, klager og så videre.

Listerne viser et kort resume af henvendelsens indhold, hvor man så kan bede om agtindsigt i det enkelte punkt, hvis man har interesse deri.

Erik Ingerslev har siden 1986 forsøgt at få først Aabybro, siden Jammerbugt Kommune overbevist om, at åbne postlister er en god ide.

Missionen lykkedes for ham i forbindelse med dannelsen af Jammerbugt Kommune, hvor man blev enige om, at det skulle indføres inden udgangen af 2007.

Siden har Erik Ingerslev spurgt forvaltningen flere gange, om der snart skete noget, men uden resultat.

- Jeg er en tålmodig mand, men nu synes jeg, at jeg har fået så mange henholdende svar, at jeg blev nødt til at sætte punktet på dagsordenen, siger Erik Ingerslev.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden