Gang i skolebyggeri

Der var stor glæde på Muldbjergskolen i går, hvor elever, ansatte, håndværkere og politikere i fællesskab kunne holde rejsegilde for en 250 kvadratmeter stor tilbygning til skolens OK-afdeling for børn med forskellige handicap.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Eleverne serverede pølser og brød til rejsegildet. Forrest skoleleder Pernille Hovaldt, som i sin tale takkedede alle, der har været med til at virkeliggøre byggeriet.Foto: Bente Poder

Afdelingen har over de seneste år fået flere og flere elever og er nu oppe på 70. Det kunne der ikke blive ved med at være plads til i de eksisterende bygninger. Flokken af deltagerne stod inde i den nye bygning, som allerede har fået tag på. Eleverne servede pølser, brød og sodavand, og de glædede sig over den nye bygning, som de følger med stor interesse på tæt hold - byggeriet foregår lige udenfor deres klassevinduer. Formand for børne- og undervisningsudvalget, Viggo Bilde (UP), gav i sin tale udtryk for, at han håber at der vil komme mange flere byggeprojekter i kommunen i den næste tid. - Det er en rigtig god dag i dag. Det er gode lokaler, vi har her, men de er ikke ligeså gode rundt omkring i hele skolevæsenet. Vi kan ikke holde trit med det behov, der er. Men jeg håber, at jeg får travlt i det næste stykke tid med at gå til rejsegilder og indvielser, for nu har vi fået en hjælpende hånd fra regeringen, som har givet mulighed for, at vi kan søge hjælp til anlægsønsker, og det har vi gjort. Jeg regner med, at det budget, vi har nu kan blive dobbelt så stort på den måde, og derfor får vi travlt, sagde han. Byggeriet ventes klart 15. juni, hvorefter det skal indrettes og gøres helt parat til det nye skoleår.