Redningsvæsen

Garage og veteranbiler udbrændte

En brand i Astrup lavede stor materiel skade, men ingen mennesker kom til skade.

Arkivfoto

Arkivfoto

ASTRUP:En fejl på en gasbrænder er sandsynligvis årsagen til, at en garage og nogle veteranbiler torsdag formiddag gik til i en brand i Astrup.

Beboeren, en ældre mand, var i gang med at slaglodde med en gasbrænder, da der pludselig gik ild i gasslangen og håndtaget.
Manden løb ud og alarmerede omgående brandvæsenet, men det var for sent til at forhindre, at både garage og et par veteranbiler i den udbrændte.
Indsatsleder René Nikolajsen fra Mariagerfjord Beredskab fortæller, at garagen var fuldstændig overtændt, da mandskabet fra Arden med assistance af en tankvogn fra Terndrup nåede frem og gik i gang med slukningsarbejdet.
- Det var lykkedes beboeren selv og nogle naboer at redde et par veteranbiler og en veteranmotorcykel ud, men der var intet, vi kunne stille op for at redde garagen. Vi koncentrerede os om at redde stuebygningen, og det lykkedes. Den fik kun mindre skader, forklarer han.
René Nikolajsen anser det for mest sandsynligt, at ilden er startet på grund a en utæt gasslange.
- Manden fortæller, at der pludselig var ild i både slange og anlæg, og at hele garagen kort efter stod i brand. Der må have været noget særdeles brændbart derinde, siger han.
Ingen kom til skade ved branden, men både ejeren og hans kone, der kom hjem, kort efter at branden var slukket, var temmelig rystede, fortæller indsatslederen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.