Garagerock i Klitmøller

Festival i tre garager og i Kassehuset 1. september

Morten Kyndby Holm
Palace Winter, dansk-australsk duo med Carl Coleman og Caspar Hesselager, spiller i Kassehuset, når Klitmøller holder garagefestival 1. september.
Klitmøller 12. juni 2018 15:57 - Opdateret 12. juni 2018 16:01

KLITMØLLER: Tre private garager bliver omdannet til spillesteder, når Klitmøller lørdag 1. september får sin egen musikfestival, Klitmøller Garage Festival. Efter garage-koncerterne sluttes der af i Kassehuset på Ørhagevej.

- Vi har allieret os med tre husejere, der beredvilligt har stillet deres garager til rådighed. Det kommer til at foregå på den måde, at man efter koncerten i den første garage går videre til den næste og den tredje. Dermed får man fornøjelsen af at høre tre bands gratis i løbet af eftermiddagen, fortæller Kennet Bøgehøj, leder af Spillestedet Thy, der står bag den lille, nye festival.

Arrangørerne holder det hemmeligt, hvem der spiller i det tre garager på Ørhagevej, Vestermøllevej og Strandfogedvej.

- Men vi tør godt love stor variation og gode oplevelser, siger Kennet Bøgehøj.

I Kassehuset åbner lokale Pacific Swell. De efterfølges af den dansk-australske duo Palace Winter, inden Ras Money - dansk dobbelt platin-sælgende dancehall-kunstner - slutter af. Ras Money er også kendt som Raske Penge, og lyder det borgerlige navn Rasmus Poulsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...