Garagerock i Klitmøller

Festival i tre garager og i Kassehuset 1. september

Morten Kyndby Holm
Palace Winter, dansk-australsk duo med Carl Coleman og Caspar Hesselager, spiller i Kassehuset, når Klitmøller holder garagefestival 1. september.
Klitmøller 12. juni 2018 15:57 - Opdateret 12. juni 2018 16:01

KLITMØLLER: Tre private garager bliver omdannet til spillesteder, når Klitmøller lørdag 1. september får sin egen musikfestival, Klitmøller Garage Festival. Efter garage-koncerterne sluttes der af i Kassehuset på Ørhagevej.

- Vi har allieret os med tre husejere, der beredvilligt har stillet deres garager til rådighed. Det kommer til at foregå på den måde, at man efter koncerten i den første garage går videre til den næste og den tredje. Dermed får man fornøjelsen af at høre tre bands gratis i løbet af eftermiddagen, fortæller Kennet Bøgehøj, leder af Spillestedet Thy, der står bag den lille, nye festival.

Arrangørerne holder det hemmeligt, hvem der spiller i det tre garager på Ørhagevej, Vestermøllevej og Strandfogedvej.

- Men vi tør godt love stor variation og gode oplevelser, siger Kennet Bøgehøj.

I Kassehuset åbner lokale Pacific Swell. De efterfølges af den dansk-australske duo Palace Winter, inden Ras Money - dansk dobbelt platin-sælgende dancehall-kunstner - slutter af. Ras Money er også kendt som Raske Penge, og lyder det borgerlige navn Rasmus Poulsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...