Garden satser stort

Stiler efter topplacering ved det kommende DM

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:På lørdag indledes Aalborg Garden en ny sæson her ved overgangen til sommertid.

Kl. 14 byder de nemlig til forårskoncert på Hasseris Gymnasium, hvor der foruden en masse god musik også vil blive anledning til at hilse på det, der i sportssproget ville være blevet kaldt en storsponsor.

Nordea-fonden kommer nemlig til forårskoncerten for officielt at overrække pengene til Gardens nye tattoo-projekt.

Projektet har til formål at løfte Aalborg Garden yderligere, så man ved DM i 2015 kan løfte sig helt til tops.

En sådan udviklingsmulighed ligger nemlig lige for.

Specielt inden for march og tattoo har Aalborg Garden virkelig rejst sig rejse sig, og er nu blandt de seks bedste i Danmark til at marchere med musik i bybilledet. I 2011 blev garden blot nr. 25 i denne disciplin.

- Derudover imponerede vi i i forbindelse med DM for Bygarder i 2013 dommerne med et spritnyt tattoo, der mildest talt slog benene væk under både publikum og dommere, som kvitterede med gode point og en flot 9. plads til garden, siger formanden Niels Lundbye-Christensen.

Blot fire måneder inden DM havde Aalborg Garden ansat march- og tattooinstruktør Sabrina Pedersen.

- Det viste sig dog at være en rigtig god investering for indsatsen fra Gardens og Sabrina Pedersens side formåede at rykke garden så meget rent tattoomæssigt, at vi gik fra en 27. plads i 2011 til den flotte 9. plads, siger formanden, der understreger at dette ryk skete på blot fire intensive måneder.

- Det har naturligvis givet os blod på tanden og vi arbejder intenst på at sikre, at vi er endnu bedre forberedt med et spritnyt tattoo-show til DM i 2015, lyder meldingen fra Niels Lundbye-Christensen.

Og det skal penge fra storsponsoren altså sikre.

Ud over march- og tattooinstruktør Sabrina Pedersen skal to andre hovedinstruktører hjælpe Aalborg Garden i mål. Det gælder Jesper Laustsen, der leder tambourkorpset og Rikke Øland, der leder af musikkorpset.

Disse tre har i følge Niels Lundbye-Christensen sat nye standarder i Aalborg Garden for innovativ undervisning, som gennem et stærkt og tillidsfuldt samarbejde er med til at løfte garden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden