Gareth Bale får seks år i Real Madrid

Gareth Bale skifter fra Tottenham til Real Madrid, hvis han består lægetjekket, oplyser den spanske klub.

Gareth Bale får seks år i Real Madrid

Tottenhams store stjerne Gareth Bale skifter til Real Madrid, hvis han består det obligatoriske lægetjek.

Den spanske klub oplyser, at den walisiske stjerne får en seksårig kontrakt med klubben.

Også Tottenhams manager Andre Villas-Boas bekræfter skiftet:

- Han skifter til Real Madrid, siger Villas-Boas til AFP.

- Vi ønsker ham alt det bedste, og han skifter væk fra os med en masse gode minder fra sidste sæson, siger Tottenham-manageren.

Købsprisen er endnu ukendt, men der har på rygteplan været tale om 100 millioner - svarende til 750 millioner kroner - hvilket er ensbetydende med verdens største handel nogensinde i sporten.

Kulminationen på sin tid i Tottenham fik Bale i sidste sæson. Her blev han kåret til Premier Leagues bedste spiller - både af sine kolleger og af journalisterne. På grund af en fodskade har Bale ikke været i aktion for Tottenham i denne sæson.

Real Madrid gjorde i sidste uge ikke selv meget for at bremse de vedvarende rygter om Bales ankomst, da klubbens onlinebutik ved en fejl kom til at reklamere med Real Madrid-trøjer med 24-årige Bales navn på ryggen.

Fejlen blev hurtigt rettet, men da havde spanske sportsaviser som Marca og AS allerede offentliggjort screenshots af Bale -trøjen med nummer 11 i webshoppen.

Sidste år lavede klubben en tilsvarende brøler, da trøjer med Luka Modric' navn blev sat til salg, inden en aftale var underskrevet. Ved den lejlighed gav Real Madrid hackere skylden. Kroatiske Modric blev også hentet i Tottenham.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.