Gareth Bale kopierer Juninho i overtidssejr over Lyon

Tottenham vandt 2-1 på hjemmebane over Lyon i Europa Leagues 1/16-finale. Gareth Bale scorede begge mål.

Gareth Bale kopierer Juninho i overtidssejr over Lyon

På to mål direkte på frispark af Gareth Bale besejrede Tottenham franske Lyon med 2-1 i Europa Leagues 1/16-finaler.

Tottenham-stjernen over dem alle, Gareth Bale, havde ellers en stor afbrænder efter 35 minutters spil, da waliseren helt fri foran mål præsterede at sparke bolden ved siden af mål.

I sidste minut af første halvleg gjorde Bale dog skaden god igen, da han direkte på et frispark hamrede bolden ind til 1-0 meget langt udefra.

Det var faktisk lidt lige som at se den tidligere Lyon-legende Juninho, der også kunne have fundet på at sparke til bolden på den måde, så bolden brækkede og dykkede i luften.

Det var et skægt lille kuriosum i kampen, at Bale viste den teknik frem netop mod franskmændene, som ofte nød godt af Juninhos sparketeknik på frispark.

Men Lyon har stadig spillere med utrolig sparketeknik. Den 19-årige franske venstreback Samuel Umtiti sendte et projektil af sted som 1-1-mål, der må kandidere til ugens bedste mål.

Men det blev Bale, som overstrålede alt og alle, da han i overtiden fik scoret endnu en perle på et direkte frispark. Dermed er udgangspunktet før returopgøret i Frankrig en hel del bedre.

De forsvarende Europa League-mestre Atlético Madrid tabte skuffende 0-2 på hjemmebane til russiske Rubin Kazan, der tilmed var reduceret til 10 spillere på grund af et rødt kort efter 45 minutter.

Udeholdets Gökdeniz Karadeniz scorede kampens første mål, da russerne stadig var 11 mand på banen. Pablo Orbaiz cementerede sejren i slutminutterne.

Inter vandt hjemme 2-0 over rumænske Cluj. I den kamp udgik Inter-angriberen Diego Milito efter 10 minutter med en skade. Men Militos afløser Rodrigo Palacio kom ind og scorede begge mål for italienerne.

Stuttgart spillede 1-1 på hjemmebane over belgiske Genk. Den danske landsholdsspiller William Kvist spillede hele kampen for tyskerne, som undervejs smed en 1-0-føring i de sidste minutter.

Den tidligere Lyngby-back Brian Hamalainen sad på bænken for Genk i hele kampen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst