Garfield skuffet over at spille Spider-Man

Opgaven at spille Spider-Man levede på ingen måde op til Andrew Garfields drengedrøm.

Garfield skuffet over at spille Spider-Man

Skuespilleren Andrew Garfield har altid drømt om at spille Spider-Man, men efter at have nået sit mål må han erkende, at forventningerne langt fra blev forløst.

- At opnå hvad man sætter sig for at opnå og derefter at indse, at det slet ikke er, hvad man ønsker, er meget skuffende, siger den britisk-amerikanske stjerne til Radio Times Magazine ifølge Female First.

- Den her rolle er noget, jeg altid, altid har villet spille. Men så indser man, at det er som ethvert andet skuespillerjob, siger den 28-årige skuespiller om sin rolle som Peter Parker i den nye film om Spider-Man, der har titlen The Amazing Spider-Man.

Garfield, der for alvor slog igennem i "The Social Network" fra 2010, er nået til den erkendelse, at han nok aldrig for alvor vil finde tilfredsstillelse i sit hverv.

- Nogle dage er det fantastisk, andre dage føler du dig fortabt. Jeg har altid tænkt, at fik jeg bestemte roller, så ville jeg være tilfreds med livet - følelsesmæssigt og professionelt. Det ville være Utopia.

- Men drømmen bliver til virkelighed, siger skuespilleren, der i takt med sin stigende berømmelse oplever, at instruktører gør alt, hvad de kan, for at lokke ham til at spille med i deres film.

- Det forekommer måske smigrende, men det er det ikke. Det er mere "tager du pis på mig?" Jeg kan jo ikke for alvor spille en 50-årig sort prostitueret, joker Garfield.

Skuespilleren fandt det imidlertid ikke særlig vanskeligt at spille den 17-årige high school-nørd Peter Parker.

- Det er en forfærdelig tid i dit liv at gå i high school. Men det føles faktisk stadig, som om jeg er i det kapitel af mit liv. Jeg er usikker og akavet i min krop, siger Andrew Garfield til Radio Times Magazine.

The Amazing Spider-Man er den fjerde film om edderkoppedrengen, men det er ikke en fortsættelse af de tre film med Tobey Maguire i hovedrollen. Den nye film fortæller om Peter Parkers barndom og fokuserer på hans ungdom, hvor han bliver til Spider-Man.

Filmen har premiere i Danmark 3. juli 2012.

/ritzau/