Brønderslev

Gashåndtaget i bund

Unge vil gerne have flere steder til deres interesse

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mathias Sørensens scooter tjekkes på rullefeltet.

BRØNDERSLEV:Mere end 150 kilometer i timen skød de hurtigste scootere. Men Nordens Allé i Brønderslev var denne dag spærret af, så der var mulighed for at dreje gashåndtagene i bund.

Der blev for syvende gang holdt scootertræf i Brønderslev Ungdomsskole, og interessen var stor som aldrig før.

Omkring 200 mødte op, og der var omkring 75 scootere, der blev luftet på den lukkede bane.

Fra hele landet kommer de unge for at køre. Der var en ung mand fra Tønder, der havde overnattet ved ungdomsskolen, for at være med.

Ifølge de unge selv er der ikke mange muligheder for at få lov til at køre stærkt. En del unge fra Aalborg efterlyser muligheder i Aalborg Kommune.

- Brønderslev Kommune fortjener ros for at gøre en indsats for de unge, siger projektleder Per D. Kristensen, der i sin tid fik ideen til scootertræffet, og stadig står for det praktiske.

Ekstra kolorit på arrangementet satte scootere fra racetour.dk. Det er scootere, der er bygget om, og som kan skyde en fart på over 150 kilometer i timen. Racetour.dk arrangerede sprint cup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.