Gaven er forsinket

DSB’s problemer med den manglende broklap forsinker årets adventsgave fra Nordjyllands Trafikselskab

Billig eller gratis transport på adventssøndage har de senere år lokket mange op i offentlige transportmidler. Arkivfoto: Henrik Bo

Billig eller gratis transport på adventssøndage har de senere år lokket mange op i offentlige transportmidler. Arkivfoto: Henrik Bo

NORDJYLLAND:Siden 2008 har Nordjyllands Trafikselskab (NT) budt på adventsgaver i form af gratis eller billig transport rundt i landsdelen. I år kan gaven dog i bedste fald pakkes ud anden søndag i advent, 9. december.

Forsinkelsen hænger sammen med den klap på jernbanebroen i Aalborg, der endnu ikke er kommet på plads:

- Vi er sammen med DSB ved at finde ud af, hvad der kan lade sig gøre, siger Jens Otto Størup, direktør for NT.

Det er primært DSB, der har fået ekstra passagerer de tidligere år, hvor det har været nødvendigt at indsætte ekstra tog. Men det er ikke muligt i år.

I 2008 og ’09 tilbød NT gratis transport med både busser og tog, i 2010 kostede en totimers billet 10 kroner uanset rejsens længde - og i fjor rakte 30 kroner til en hel dags transport med såvel NT’s busser som DSB’s, Nordjyske Jernbaners og Thybanens tog.

Hvordan modellen bliver i år, kan Jens Otto Størup ikke sig noget om endnu. Men der kommer adventsbilletter i en eller anden form, forsikrer han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.