Gavl får nye klæder

Anerkendt kunstner står bag det nyeste gavlmaleri i Aalborg

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Den verdenskendte kunstner Conor Harrington fra Irland har netop lagt sidste hånd på udsmykning af en gavl på Helgolandsgade i Aalborg.

Gavlmaleriet er det nyeste skud på stammen i projektet Out in the Open, der går ud på at få kunsten ud til folket ved at få anerkendte gadekunstnere til at udføre kunst i det offentlige rum på byens tomme facader.

Conor Harrington er en af verdens ti førende kunstnere inden for street art, og derfor er Galleri KIRK, som er initiativtagerne bag projektet, meget stolte af, at stjernens værk nu pryder bybilledet i Aalborg.

Projektet kommer i alt til at bestå af otte murmalerier rundt omkring i byen. Conor Harringstons værk på Helgolandsgade er det sjette i rækken.

De resterende finder man blandt andet på Godsbanearealet, Dannebrogsgade, Ladegårdsgade og på siloen på eternitgrunden.

15. juli lancerer Out in the Open app’en ’Street Art Hunter’, der fungerer som en virtuel guide over byens gadekunst.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.